Palvelut

Palvelemme kaikissa taloushallinnon asioissa.

– Kirjanpito (kaikki yhtiömuodot, myös yhdistykset ja asunto-osakeyhtiöt)
Toimita aineisto meille, me hoidamme yrityksesi kirjanpidon kuntoon. Saat tuloksen ja arvonlisäveron maksuohjeen sopimallamme tavalla. Toimitamme tarvittavat ilmoitukset verottajalle. Tilikauden päätteeksi laaditaan tilinpäätös ja veroilmoitus.

– Palkanlaskenta
Laskemme palkat toimittamanne aineiston mukaisesti. Palkanlaskentapalvelu sisältää myös tarvittavien ilmoitusten tekemisen verottajalle sekä vakuutusyhtiölle. Toimitamme palkkalaskelmat suoraan työntekijöille.

– Laskutus (myös verkkolaskut)
Myydyt tuotteet ja palvelut kannattaa laskuttaa heti. Kun ilmoitat laskutustiedot meille, lasku lähtee asiakkaalle heti samana päivänä.   Ohjelmat ja laitteet löytyvät meiltä, joten sinun ei tarvitse hankkia niitä itsellesi. Halutessasi huolehdimme myös myyntireskontrasta,  maksumuistutuksista ja perinnästä.

– Yritysten perustamiset ja kaupparekisterimuutokset
Yritystä perustaessa on monta lomaketta täytettävänä. Lomakkeiden täyttäminen voi tuntua hankalalta kokeneemmastakin yrittäjästä. Jätä paperiasiat meidän hoidettavaksemme ja keskity yritystoimintaasi. Saat meiltä opastusta ja neuvoja kaikkiin mieltä askarruttaviin asioihin.

– Neuvonta yritys- ja veroasioissa
Mieltä painavia asioita ei kannata miettiä yksin. Kysy meiltä! Muistathan, että tyhmiä kysymyksiä ei olekaan – kysyvä ei tieltä eksy. Sopimusasiakkaillemme neuvontapalvelut ovat maksuttomia.

– Muut toimisto- ja sihteeripalvelut
Esimerkiksi asiakirjojen laatiminen, tekstinkäsittely, sähköpostit, skannaus ja faxaus, laskujen maksu… Jos paperit ovat sekaisin ja     tekemättömiä toimiston rutiinitöitä kertyy ja kertyy, me autamme.

Voit käyttää palveluitamme silloin kun on se on tarpeen, oli se sitten kuukausittain tai vaikkapa kerran vuodessa. Käyttämällä palveluitamme säästät palkkakustannuksissa eikä sinun tarvitse sitoutua omaan henkilökuntaan. Sinun ei myöskään tarvitse hankkia laitteita ja ohjelmistoja, sillä palvelut voidaan toteuttaa toimistollamme. Tarvittaessa voit jättää hoidettavaksemme kaiken laskujen maksusta alkaen. Ota yhteyttä, niin neuvotellaan yrityksellesi sopiva palvelupaketti!

Tarvittaessa jalkaudumme myös asiakkaan luo.